نان تنوری اردکان

در گذشته مردم اردکان اکثراً به کار کشاورزی مشغول بوده اند و خود گندم را کاشت، داشت و برداشت می کردند و به وسیله ی آسیاب های سنگی، آبی و مازاری به آرد تبدیل و ذخیره می کردند و با تنوری که در خانه ها موجود بود نان طبخ می کردند، اکنون با گذشت زمان نان سنتی خانه ها به نان بازاری تبدیل شده و در هر مغازه ی نانوایی بیش از یک تنور مورد استفاده قرار می گیرد.

ویدئو:روابط عمومی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی یزد

انتهای پیام/

کد خبر 1403010701061
دبیر مهدی نورعلی

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha